З архіву ПУ. В усьому винен "Лексус": В Італії затримали українського екс-нардепа-регіонала

Після затримання поліцією Італії Володимира Пехова очікує екстрадиція в Україну з подальшим обранням запобіжного заходу. Йому загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Володимир Пехов

У неділю, 2 червня 2019 року, поліцією Італії був затриманий колишній народний депутат України від Партії Регіонів Володимир Пехов. Затримання відбулося під час проходження прикордонного контролю за спроби в'їзду, передають Патріоти України з посиланням на Страна.

Як відомо, Пехов був оголошений у всеукраїнський розшук Нацполіцією України у зв'язку з обвинуваченням у вчиненні злочину, передбаченого частиною 3 статті 289 КК України "Незаконне заволодіння транспортним засобом". Так, нардеп заволодів автомобілем Lexus LX 570, який належав підприємству ТОВ "Сейм Інвест", на підставі чого йому було повідомлено про підозру у вчиненні злочину.

Погорів на "Лексусі": в Італії затримали розшукуваного екс-регіонала

Однак 14 квітня 2019 року Пехов сховався від поліції. У травні 2019-го його оголосили в міжнародний розшук.

Після затримання поліцією Італії Володимира Пехова очікує екстрадиція в Україну з подальшим обранням запобіжного заходу. Йому загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...

"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...