З архіву ПУ. Вдарив "ножем у спину" брату та його побратимам-запроданцям, ОПЗЖистам: "Заберіть російських найманців - і ми повернемо наші землі", - Ігор Суркіс

Григорій Суркіс наразі народний депутат України IX скликання від партії "Опозиційна платформа — За життя", № 17 у списку.

Ігор Суркіс. Фото: Українська правда.

Президент "Динамо" Ігор Суркіс у червні 2020 року дав велике інтерв'ю каналу "Та то таке". Патріоти України пропонують вашій увазі найцікавіші цитати.

"Коли підписували контракт із Михайличенком, умови були такі - зайняти місце, яке дозволяє кваліфікуватися в Лігу чемпіонів. Розумів, що в цьому сезоні Михайличенко буде важко перебудовувати команду. Я вірив в те, що Михайличенко боротиметься за перше місце. Але і розумів, що може не вийти. Розумів, що він перебудує тренувальний процес. Умови прості: місце, не нижче другого і кваліфікація в Лігу чемпіонів.

Я не хочу обговорювати його контракт з однієї простої причини: якби ми з гарантією були на другому місці, я б може це обговорив. У мене з Михайличенком абсолютно довірчі відносини. Він прекрасно розуміє, що невиконання завдань може спричинити за собою відставку. Все це прописано в контракті.

Для мене не виграш чемпіонату - це вже трагедія. А там додумуйте самі.

З Михайличенком не прописана жодна неустойка. Вже одного разу наша команда зайняла "почесне" четверте місце і мені довелося нашому легендарному, великому футболісту і тренеру, який домігся зі збірною України великих висот, платити неустойку.

При величезних фінансових витратах на купівлю футболістів ми зайняли 4-е місце. Так було прописано в контракті. Тоді я не міг уявити, що Олег Володимирович (Блохін, - прим.) Доведе команду до четвертого місця. Так що цей урок я вивчив. І з Блохіним, і Сьоміним.

Перед Хацкевичем теж була задача - довіру талановитої молоді і він з нею поступово справлявся. Але це були напівзаходи: то випустить, то не довірить.

Шапаренко та Цітаїшвілі - найталановитіші футболісти. Цітаїшвілі начебто зіграв 2 гри. Але якщо він зараз зіграє якусь гру погано, і його посадять, ми його можемо втратити. Їм потрібно довіряти і ставити перед ними завдання. Але довіряти треба тоді, коли футболісти виконують все в тренувальному процесі, що хоче головний тренер. Це аксіома була закладена мені ще Лобановським.

Тактика стала "гнучкою": Росія перехопила ініціативу на фронті, але ЗСУ демонструють "стійку оборону", - німецький генерал

четвер, 28 березень 2024, 9:57

Глава ситуаційного центру по Україні при міністерстві оборони Німеччини генерал-майор Крістіан Фройдінг оцінив поточну ситуацію на фронті, вказавши, що росіяни перехопили ініціативу на суші та в повітрі, однак українські сили демонструють "стійку та ст...

Росія готує новий наступ: Наступні 5-8 місяців можуть стати вирішальними в війні в Україні, - The Economist

четвер, 28 березень 2024, 9:55

Протягом найближчих кількох місяців, російська окупаційна армія може посилити свій наступ. Водночас Україна зіткнулася з проблемами зі зброєю, мобілізацією та будівництвом оборонних споруд, передають Патріоти України. Про це пише The Economist. Українс...