З архіву ПУ. "Вернуть на родину всех русских людей!": Соловйов на росТБ закликав до Третьої світової війни (відео)

Неадекватні фантазії пропагандистів Кремля не знають меж та кордонів. Однак він лукавить для "лохів" біля телеекранів. Адже ніжно виплеканими двома вілла на озері мільярдерів Комо в Італії навряд готовий обертати на "ядерний попіл"

Володимир Соловйов. Фото: скріншот з відео.

Топ-пропагандист Кремля Володимир Соловйов загрозливо заявив, що території "Л/ДНР" повинні поширитися від Києва до Придністров'я. При цьому він зрадів, що така повномасштабна російська окупація призведе до Третьої світової війни. Своїми неадекватними фантазіями рупор путінського режиму вибухнув в ефірі пропагандистської програми "Недільний вечір з Володимиром Соловйовим" на телеканалі "Росія 1", передають Патріоти України 28 серпня 2019 року.

"За логікою вже треба, щоб Донбас був, включно з містом Києвом і до Придністров'я. Тому що якщо вже брати, тоді треба всіх російських людей повертати на батьківщину. А це світова війна", – нахабно висловився Соловйов.

Джерело: Обозреватель

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...