З архіву ПУ. Влаштував дику акцію: Нардеп від "Слуги народу" вибив двері та стрибав по столах в мерії Мелітополя (відео)

У п'ятницю, 28 лютого 2020 року, народний депутат від "Слуги народу" Володимир Крейденко зірвав сесію в Мелітопольськый міськраді. Політик виламав двері в сесійний зал і, увірвавшись в приміщення, почав стрибати по столах, передають Патріоти України.

Як пише РІА Мелітополь, Крейденко привіз до міста Мелітополь людей з Києва і разом з прихильниками екснардепа Євгена Балицького організував бійки в міськраді.

Відомо, що вранці, 28 лютого, біля будівлі міськради проходив мітинг проти прийняття закону про землю. Протестуючі привезли під стіни мерії сільгосптехніку і вийшли з плакатами: "Ганьба Крейденку! Геть від нашої землі", "Вова! Земля не товар", "Крейденко – продаж землі – зрада України".

При цьому поряд Крейденко організував пікет, на якому вимагали скасувати тарифи тепломережі. Серед учасників цього пікету, крім місцевих жителів було багато приїжджих. За інформацією видання, в натовпі були помічені учасники мелітопольського маршу "російська весна" 2014 року.

Повідомляється, що Крейденко з прихильниками почали руками і ногами вибивати двері в сесійний зал. При цьому за цим спостерігали поліцейські, які зробили йому лише зауваження. На що "слуга народу" заявив, що буде писати заяву на поліцейських, які перешкоджають діяльності депутата ВР.

Пізніше Крейденко все-таки прорвався в зал, де місцеві депутати збиралися проводити засідання. Але депутат зайняв крісло ведучого сесійне засідання секретаря, і не хотів його залишати. Управління справами виконкому Михайло Семикин намагався закликати до порядку депутата і пересісти в зал, але той вчепився в крісло і кричав на весь зал. Потім дійшло до обливання один одного водою. Зал скандував Крейденко "Ганьба!"


Секретар міськради Роман Романов з трибуни закликав до порядку, і вимагав Крейденко покинути президію.

"Володимир Вікторович, я прошу вас вести, як личить народному депутату, а не вносити деструктив у проведенні сесії! Ви ведете себе, як нецивілізований людина. Прошу залишити місце в президії, як того вимагає регламент, сісти в зал і згідно з регламентом виступити, коли голова дасть вам слово ", – зазначив Романов.

Крейденко намагаючись зірвати засідання, вибіг до трибуни, але його зупинили депутати міськради. На що політик закричав: "Народного депутата защімілі!". У підсумку в залі почалася бійка. У сутичці Крейденко вдалося навіть схопити за горло місцевого депутата Максима Бельчева. При цьому поряд стояли поліцейські, які намагалися контролювати ситуацію.

Пізніше Крейденко скочив на столи, і вигукував, що йому не дають виступити. В результаті депутатам довелося достроково закрити сесію.

Уже на виході з мерії Крейденко заявив, що 1 березня він подасть у Верховну Раду постанову з ініціативою про розпуск Мелітопольської міської ради.

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...

"Хороші продавці гною носять його зразки в роті": Кірбі висміяв росіян, які пов'язують Україну з терактом під Москвою

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:56

Російські чиновники, які шукають «український слід» у теракті під Москвою, здаються доволі хорошими продавцями гною. Про це заявив координатор Ради нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі, передають Патріоти України з посиланням на The Hill. Кірбі вкотре під...