З архіву ПУ. "Вони бояться, вони параноїки": Американський військовий зробив грізне попередження українцям (відео)

Президент Росії Володимир Путін у гібридній війні проти України може перейти до тактики терористичних актів для тиску на офіційний Київ.

Про це заявив в ефірі ObozTV капітан 1 рангу у відставці ВМС США Гаррі Табах, коментуючи "інструментарій" Кремля проти України, передають Патріоти України.

На його думку, терористична загроза буде наростати в міру того, "чим стабільніше Україна ставатиме, чим сильніше економіка буде вибудовуватися, чим більш демократичною буде країна". "Ви йдете до цього, це з кожним днем все більше видно, особливо для людей ззовні. Вам всередині здається – все як було, так і є, все жахливо... Ззовні ти бачиш, що дуже багато будівництва йде, що багато прогресу. Ви змінюєте не те, що президента або парламент – епохи при владі. Це все зовні виглядає дуже добре. Тому наступне, чого ви маєте очікувати – це тероризм, терористичні акти у себе, щоб дестабілізувати суспільство, щоб його розколоти, налякати", – заявив Табах.

Як зазначив капітан 1 рангу у відставці, в Росії сьогодні люди все більше протестують проти влади: "Вільно мислячі люди хочуть зберегти своє обличчя, сказати – ми не будемо рабами... Але це лякає владу, особливо диктаторів, особливо тиранів. Вони бояться, вони параноїки".

Військовий США підкреслив, що подібна ситуація раніше сталася з Ізраїлем. "Вони почали жити краще, рівень життя почав підніматися. Ти живеш у красивому місці, навкруги зелень, свобода, ви сваритесь, ходите, протестуєте один проти одного, але їздите на хороших машинах, хороші дороги і медицина. А через паркан вони сидять у випаленій пустелі навпочіпки біля верблюда і щось жують, що верблюд виробив. Звичайно, вони хочуть тебе вбити. Вони починають дивитися на свій уряд і говорити – а чому вони, ці ідіоти, євреї, або українці, або чеченці, або курди, живуть краще, ніж ми? Вони гірші нас, вони тупіші нас, у них духовності немає, скрєп, у них нафти немає, а живуть вони краще за нас", – розповів Табах.

"Починаються терористичні акти. Чекайте терактів", – уклав він.

Але радіти поки що зарано: У Хорватії на виборах перемогла проукраїнська партія

четвер, 18 квітень 2024, 19:14

У Хорватії партія проукраїнського прем’єр-міністра Андрея Пленковича "Хорватський демократичний союз" перемогла на дострокових парламентських виборах, але не набрала абсолютної більшості, і тепер муситиме домовлятися про коаліцію, передають Патріоти Ук...

Цинізму не позичати: У прикордонні Чернігівщини окупанти атакували водія автомобіля, який привіз хліб у магазин

четвер, 18 квітень 2024, 18:56

Вдень 18 квітня російські терористи обстріляли водія автомобіля, який привіз хліб у магазин. Внаслідок воєнного злочину чоловік 1994 року народження отримав контузію. Війська РФ вдарили по цивільному транспортному засобу в Новгород-Сіверському районі. ...