З архіву ПУ. "Вони думають, що у них в штанях щось є": Учасниця гучного секс-скандалу Клітіна записала напівголе відео та оголосила "бій корупції" в Україні

Колишня заступниця міністра інфраструктури, радниця голови Державного космічного агентства України Олександра Клітіна заявила про створення своєї партії "Україна проти корупції", передають Патріоти України 30 червня 2020 року.

Своє напів голе відеозвернення в купальнику чиновниця опублікувала на YouTube. За її словами, вона має намір розібратися з "політичними проститутами".

"Українці! Хочу звернутися до вас. Я вирішила боротися за правду самостійно, тому що на цих ідіотів в штанах точно надії немає. Я створюю свою партію "Україна проти корупції", щоб розібратися нарешті з цими політичними проститутами", – йдеться в повідомленні.

Також Клітіна має намір в політиці "розібратися з усіма корупціонерами" і закликала всіх бажаючих до неї приєднатися.

"Вони думають, що якщо у них в штанях щось є, то цього досить для успіху і можна ображати жінок. Так жінки в сто разів розумніші і чесніші за вас. Ось дивіться, міністр Криклій – він мене не тільки звільнив, він облив мене брудом так, щоб я ніколи не оговталася. Тому що заважала їм красти на "Укрзалізниці". Скажімо "ні" політичним проститутам", – резюмувала вона.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...