З архіву ПУ. "Вони поки вичікують": У Росії знову назвали області, які "готові вийти зі складу України"

Цілком очевидно, що Кремль аж ніяк не збирається відмовлятися від своїх планів.

Володимир Джабаров. Фото: ТАСС.

Заступник голови комітету Ради Федерації Росії з міжнародних справ Володимир Джабаров назвав області, які нібито «готові вийти зі складу України». Про це повідомляє «Парламентская газета», передають Патріоти України. у травні 2020 року.

За його словами, зі складу країни хочуть вийти Одеса, Херсон, Миколаїв, Запоріжжя, які «поки вичікують». «Нас в Росії це, природно, турбує. Розкол в українському суспільстві дуже глибокий: за регіонами Південного Сходу, які навіть чути не хочуть про повернення до складу єдиної України, можуть послідувати Одеса, Херсон, Миколаїв, Запоріжжя», – сказав Джабаров.

Водночас російський політик додав, що РФ «дуже турбує ситуація, у якій президент Володимир Зеленський по факту не керує країною, а певні сили можуть розхитати державність». На думку Джабарова, наразі Україна переживає небезпечний період.

Член Ради Федерації переконаний, що Київ до кінця 2020 року може вийти з Мінських угод, адже українська влада нібито «не збирається виконувати будь-які пункти документа». «Думаю, Захід втомився від України, як втомлюються від нерідної, примхливої і хворобливої дитини. І більше не хоче допомагати Києву, готовий використовувати населення країни як дешеву робочу силу», – сказав Джабаров.

"Аборигени з'їли дядька": У Папуа-Новій Гвінеї обурені словами президента США Байдена

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:30

Президент США Джо Байден висловив припущення, що його дядька могли з’їсти канібали в Папуа-Новій Гвінеї під час Другої світової війни. Це викликало в острівній країні суміш здивування та критики. Про це повідомляє The Guardian з посиланням на місцевих ...

Депутат-праворадикал у Німеччині виявився власником бізнесу у Білорусі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:15

Депутату від ультраправої політичної партії "Альтернатива для Німеччини" (АдГ) загрожує великий штраф за приховування інформації про бізнес, що належить йому в Білорусі. Про це пише BILD, передають Патріоти України. "Депутат земельного парламенту Саксо...