З архіву ПУ. "Вони реально вирішили, що їм все дозволено у їх 73-відсотковій крутизні": Бірюков заговорив про новий Майдан

У Юрія Бірюкова викликав здивування той факт, що деякі представники влади назвали активістів, які вийшли на вулиці, проплаченими.

Десятки тисяч людей, які вийшли 6 жовтня на акції протесту проти капітуляції в Києві, показали, що у країни є гідність і честь. І незважаючи на те, що новий Майдан може знову віддалити народ від стабільного життя, жертвувати згаданими поняттями не можна. Такими враженнями від всеукраїнських акцій протестів поділився волонтер, радник п'ятого президента України Петра Порошенка Юрій Бірюков на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України 6 жовтня 2019 року.

За його словами, незважаючи на офіційні дані поліції про 10 тисяч учасників віче в Києві, він особисто оцінює кількість патріотів на ньому в 12-15 тисяч. Крім того, у Бірюкова викликав здивування той факт, що деякі представники влади назвали активістів, які вийшли на вулиці, проплаченими.

"Глава ОПУ говорить про проплачених статистів. Ага. Одні говорили про наколоті апельсини. Другі – про печивко Держдепу. Тепер ось цукерки "Рошен". І ось це найбільша проблема, ось саме це. Вони реально вирішили, що їм все дозволено у їх 73-х відсотковій крутизні, не розуміючи простої і банальної речі – мова не про 73, мова не про 25. мова про Україну", – переконаний Бірюков.

"Страшенно не хочеться знову проходити все це. Страшенно не хочеться знову Майдан. Хочеться стабільного і нормального життя. Але ще хочеться не забувати слова "честь, гідність". Сьогодні я бачив гідність – ті десятки тисяч людей по всій країні", – підкреслив волонтер.

"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...