З архіву ПУ. "Вони всі - слабаки і боягузи": Поклонську розлютило звільнення Сенцова

Одіозний політик заявила, нібито "російські спецслужби усе знають про заплановані режисером теракти".

Наталія Поклонська. Фото: Комсомольська правда.

Нелегітимний депутат Державної Думи Росії і колишній "прокурор" Криму Наталія Поклонська вибухнула злісними висловлюваннями на адресу звільненого з російського полону Олега Сенцова. Так, в інтерв'ю пропагандистському виданню "Комсомольская правда" вона прокоментувала обмін ув'язненими, передають Патріоти України 7 вересня 2019 року.

"Сенцов зазіхав вчинити терористичний акт, тобто свідомо мав намір убити невизначену кількість звичайних, простих людей. Його обмін на наших громадян, викрадених злочинною українською владою, був, звичайно ж, вимушеним заходом – для повернення наших хлопців, але переконана, що про його "подвиги" і "бажання" добре відомо нашим спецслужбам", – висловилася вона.

За її словами, Сенцов все одно не зможе здійснити свій нібито "теракт", оскільки просто побоїться. "Тому крім гучних" потрібних "заяв із вуст терориста нічого не буде, оскільки по натурі вони всі слабаки і боягузи", – заявила "екс-прокурор". Нагадаємо, Олег Сенцов був відправлений в російську в'язницю за звинуваченнями в тероризмі саме Наталії Поклонської.

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...