З архіву ПУ. "Вова все перевіряє": Акторка "Кварталу 95" розповіла, як президент вичитує жарти про себе (відео)

За словами Олени Кравець, Володимир Зеленський якось сказав, що хоче повернутися в Квартал 95 через п’ять років.

Актриса студії Квартал 95 Олена Кравець розповіла, що Володимир Зеленський вичитує всі жарти, які сценаристи пишуть про нього і його дружину. Про це Кравець сказала в інтерв'ю програмі "Світське життя", передають Патріоти України 6 жовтня 2019 року.

На запитання ведучої, чи не заважає Олені Кравець дружба з родиною президента пародіювати Олену Зеленську, актриса відповіла: «По-перше, Вова все перевіряє. Він вичитує тексти. По-друге, ну ми ж думаємо, що говоримо. Це дуже цікаво. Мені здається, такого не було ніколи. Цікаво, коли тобі по роботі треба пародіювати свою ж подругу».

За словами Кравець, Зеленський якось сказав, що хоче повернутися в Квартал 95 через п’ять років. «На День Незалежності я його набрала, щоб сказати, що дуже класна промова… А він каже: „Будь ласка, телефонуйте мені. Я хочу залишатися на землі, і я ж через п’ять років планую повернутися“… Він, до речі, не вийшов з жодної групи. Тобто в соцмережах, де група Кварталу 95, він там є, і він там іноді щось навіть пише», — додала вона.

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 березня

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.03.24 орієнтовно склали:

Чехія знайшла для України вже мільйон снарядів - ЗМІ

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:22

Учасники ініціативи Чехії із закупівлі боєприпасів для потреб ЗСУ підписали угоду, в межах якої Україна отримає мільйон артилерійських снарядів, повідомляє . Спочатку передбачалося закупити 800 тисяч снарядів: 500 тисяч калібру 155 мм та ще 300 тисяч -...