З архіву ПУ. Вперше в історії: Пентагон офіційно оприлюднив відеозаписи із НЛО

З'явилися перші відео з НЛО, справжність яких підтвердила одна з найбільш авторитетних організацій - Пентагон, повідомляють Патріоти України посиланням на Youtube-канал Україна 365.

Ці відеозаписи опубліковані в проміжок між 2004 і 2015 роками. У 2007 та 2017 роках записи несанкціоновано потрапили у вільний доступ. Тоді вдалося отримати непряме підтвердження автентичності контенту від Військово-морських сил США. "Міноборони публікує ці відеозаписи, щоб прояснити будь-які невірні уявлення громадськості про те, чи були поширювані кадри реальними або ж в них є щось ще. Спостережувані на відеозаписах повітряні явища як і раніше характеризуються як непізнані", - зазначено в заяві Пентагону.

Оприлюднені відео - кадри, зняті з військових літаків. На них чітко видно літаючі об'єкти, які зовні нагадують літальні апарати явно неземного походження. У всякому разі інших офіційних пояснень з приводу цих відео немає. На відео також записані емоційні коментарі льотчиків з приводу побаченого. Відомо, що в 2014 - 2015 роках американські військові льотчики часто зустрічалися з загадковими об'єктами, в польоті, в небі, писала газета The New York Times. Один з таких об'єктів мав форму "дзиги, яка рухалася проти вітру", а інший - мав форму "сфери, укладеної в куб", розповідали льотчики.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...