З архіву ПУ. "Все знищимо!": Окупанти в Криму висунули жорсткий ультиматум Україні

Окупанти в Криму знищать всю військову техніку України, якщо Київ не забере її до 2024 року. Таку заяву у травні 2019 року на засіданні ради кримського відділення ДОСААФ (Добровільне товариство сприяння армії, авіації і флоту) зробив голова комітету Держдуми РФ з оборони Володимир Шаманов, повідомляють Патріоти України.

"Це перш за все завдання керівництва України (по залишилася в Криму української військової техніки, в тому числі кораблям, літакам). Виходячи з міжнародних норм, протягом 10 років вони повинні або забрати (техніку), або через 10 років ми будемо змушені це утилізувати , тому що те, що не знаходиться в експлуатації, занепадає і приходить в непридатність. Сучасних зразків ми не спостерігали, а ті, які є, вони Збройним силам РФ не цікаві", – зазначив він.

Так званий глава Криму Сергій Аксено став головою наглядової ради республіканського відділення ДОСААФ Росії. А співголовою ради обрано колишнього командувача Повітряно-десантними, депутата Держдуми Шаманова.

"Сергій Валерійович дав згоду очолити наглядову раду як голова. І співголова – Шаманов Володимир Анатолійович", – озвучив кандидатури голова регіонального відділення ДОСААФ Андрій Попов.

У Кобзона будуть гості? У Запорізькій області підірвали "депутата"-єдинороса

вівторок, 16 квітень 2024, 17:30

На тимчасово окупованій території Запорізької області підірвали "депутата"-єдинороса, передають Патріоти України. Як повідомив гауляйтер Володимир Рогов у Telegram, 16 квітня у Мелітопольському районі на Запоріжжі підірвали "депутата" Акимівської окруж...

У Брянську вночі знеструмили військові об’єкти росіян: У ГУР розкрили подробиці

вівторок, 16 квітень 2024, 17:22

У ніч на 16 квітня в російському Брянську вдалося знеструмити декілька військових та промислових обʼєктів РФ, передають Патріоти України. Деталі: Зокрема, внаслідок знищення трансформатора на електропідстанції потужністю 110 кВт без електроживлення зал...