З архіву ПУ. Втеча з Мордору: Російські поліцейські-втікачі дали інтерв’ю в Україні (відео)

Російські поліцейські-втікачі дали інтерв’ю в Україні

Як повідомляли Патріоти України, у квітні 2019 року двоє російських правоохоронців попросили політичного притулку в Україні. Нещодавно вони дали інтерв’ю щодо причин втечі, а також про війну на Донбасі та участь в ній Росії.

Правоохоронці-втікачі – це Семен Фищук та Микита Моргунов, що працювали у поліції в Ростові-на-Дону.

Причиною, що спонукала їх просити політичний притулок в Україні, стало переховування від переслідування у зв’язку з їх службовою діяльністю, а саме покривання наркотрафіку російськими посадовцями.

Не сподіваючись на справедливе розслідування у зв’язку із замовленням «зверху» вони прийняли рішення втекти з РФ в Україну.

Відео інтерв’ю де вони розказують про переміщення російської техніки у прикордонних з Україною територією та загалом російської агресії проти нашої держави:

Боєприпаси для артилерії теж будуть: Бельгія надасть Україні великий пакет військової допомоги

вівторок, 19 березень 2024, 11:44

Бельгія планує передати Україні пакет військової допомоги на суму 450 мільйонів доларів. До нього увійдуть близько трьох сотень бойових броньованих машин LMV й три мінні тральники. Про це пишуть видання Belga та Shephard Media, посилаючись на слова мін...

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...