З архіву ПУ. Втіха для "Хунти", сльози Москви: Україна ''зламала'' російські військові супутники (відео)

Українські фахівці навчилися перехоплювати дані російських військових супутників, і вже більше року тримають "русский космос" в заручниках в "української хунти".

Про це повідомив п'ятий президент України Петро Порошенко під час спілкування з молоддю в рамках поїздки до Вінниці, передають Патріоти України.

"Напередодні Дня Незалежності (1918 року.-ред.) нам традиційно намагалися зіпсувати свято. Рота на ділянці населеного пункту Жолобок в смузі наступу в півтора кілометра, сконцентрувавши артилерію, системи залпового вогню, міномети, намагалися прорвати фронт. Супутникові знімки, робота розвідки та інше дали можливість своєчасно підтягнути резерви і зустріти ворога...", - повідомив Порошенко.

За його словами, це стало можливим завдяки фахівцям у відповідній галузі. "Це стало можливим завдяки фахівцям з комунікаційних спеціальностей, супутниковим технологіям, фахівцям з супутникових технологій, бо ми робили перехоплення з російських супутників і це означає, що в Україні вже створена дуже сильна школа", - додав він.


Джерело: Прямий

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...