З архіву ПУ. "Ви спробуйте вкрасти американський унітаз. Ні, ви боїтеся!": Поляк видав росіянам правду про них в ефірі росТБ

Хоч як гостю закривали рота, він устиг сказати телеглядачам правду про ставлення в Європі до Росії.

Політолог Якуб Корейба. Фото: скріншот з відео.

Польський політолог Якуб Корейба у грудні 2020 року зіпсував передачу російській пропагандистці Ользі Скабєєвій з телеканалу «Росія-1», передають Патріоти України.

«Деякі люди в Європі почали вірити, що з Росією можна говорити, як з нормальною європейською цивілізованою країною мовою права, законів, якихось договорів», – розпочав свій виступ Корейба, і учасники шоу схвально кивали головами.

Далі політолог згадав випадок, як росіяни поцупили унітази з українських кораблів, котрі вони незаконно затримали у Керченській протоці й були змушені повернути.

«Але ситуація доводить, що не вийде: ви як були варварами, так і залишилися. Що ви не тільки збирачі російських земель, а й збирачі російських унітазів. У вас на гербі повинно бути написано: «Унітази всіх країн єднайтеся». Ось це рівень вашої політики. Так, ви тут одяглися красиво, у краватках...» – говорив Корейба, але на нього з лайкою накинулися штатні захисники Росії.

Від таких слів гостя у Скабєєвої пересохло в роті й вона раз у раз облизувала губи.

«Зараз я підійду і вдарю тебе по носу за цю дурницю про герб. Де докази, любий мій?» – видавила із себе пропагандистка, збентежена тим, що пропустила в ефір неприйнятну фразу поляка.

За словами Корейби, росіяни можуть красти унітази тільки у бідних і слабких.

«Ви спробуйте вкрасти американський унітаз. Ні, ви боїтеся!» – підсумував польський політолог.

Один із відвідувачів Facebook, переглянувши відео, зауважив, що глядачі в залі телеканалу «Росія-1» навіть оком не кліпнули, слухаючи поляка.

«Виявляється, то все щира правда», – резюмував дописувач.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...