З архіву ПУ. "Ви вкрали Крим!": Австрійський журналіст, який брав інтерв’ю у Путіна, поставив загарбника на місце

Розважливий європейський інтелектуал заперечив президенту Росії, наголосивши, що немає нікого, хто визнав би "референдум" на півострові.

Австрійський журналіст Armin Wolf поставив В. Путіна на місце. Фото: orf.atПрезидент Росії Володимир Путін відкинув всі звинувачення в неконституційному захопленні українського півострова Крим, повідомляють Патріоти України 10 червня 2018 року. Такі заяви пролунали в інтерв'ю австрійському телеканалу ORF. Однак, журналіст, який проводив його, не погодився з позицією лідера РФ.

Так, Путін стверджує, що "в Україні стався збройний антиконституційний переворот і захоплення влади", нібито тому Росія свого часу просто збільшила число військовослужбовців в Криму.

"Крим отримав незалежність не в результаті вторгнення російських військ, а в результаті волевиявлення кримчан на відкритому референдумі", - сказав він.

При цьому журналіст заперечив президенту Росії, заявивши, що референдум був антиконституційним, тому що не відповідав українським законодавством і немає нікого, "хто визнав би це голосування".

Путін назвав ці докази непереконливими.

Для Кремля це значна втрата: Авіаексперт розповів, скільки в Росії лишилося Ту-22М3, після того, як один з них збила Україна

субота, 20 квітень 2024, 10:54

Заступник Генерального директора компанії із виробництва засобів радіоелектронної боротьби, експерт із авіації Анатолій Храпчинський розповів в інтерв'ю Radio NV, скільки в Росії залишилось бомбардувальників Ту-22М3, після того, як один з них збила Укр...

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...