З архіву ПУ. Вибухає техніка, біжать терористи: Полк "Азов" громить позиції окупанта (відео)

У мережі з'явилося нове відео удару бійців ООС по позиції терористів "Л/ДНР". Українські військові перетворили на купу металу бронетехніку РФ.

Відео роботи полку "Азов" оприлюднив у травні 2019 року Twitter "Мілітарний портал", передають Патріоти України.

Про те коли були розгромлені позиції "Л/ДНР" і де конкретно це сталося, не повідомляється. Відомо тільки, що спецоперацію здійснив полк "Азов" української Нацгвардії.

Мінометна батарея "Азова" влаштувала масований обстріл позиції окупанта 122-міліметровими гарматами Д-30. Видно, як терористи в паніці кидають все і біжать. Ворог зазнав серйозних втрат в ході артилерійського удару ЗСУ. Позбувся він, зокрема, БМП.

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...