З архіву ПУ. Вигнаний зі "Слуги народу" депутат розповів, як Разумков поставив на місце Богдана

Спікер захищав Антона Полякова від нападок голови ОП, який вважав навчальну відпустку неповажною причиною для пропусків засідань.

Антон Поляков. Фото: соцмережі.

Народний депутат, якого нещодавно вигнали з фракції «Слуга народу», Антон Поляков розповів про конфлікт спікера Верховної ради Дмитра Разумкова і глави Офісу президента Андрія Богдана, повідомляють Патріоти України 25 листопада 2019 року.

«Є така теорія, що Разумков конфліктував, у тому числі з Богданом, через мене. Чому? Тому що Богдан назвав мене прогульником, коли я пішов у навчальну відпустку», – сказав нардеп.

За його словами, спікер захищав його від нападок голови ОП, який вважав навчальну відпустку неповажною причиною.

«А Богдан йому почав хамити. І Разумков якось його поставив на місце. А Разумков, ви ж бачите, він теж людина, теж лідер, теж керівник. І Разумков йому сказав, що, мовляв, полегше», – сказав Поляков.
Джерело: Цензор.НЕТ

Запеклі бої на Донбасі: ЗСУ вибивають росіян з Красногорівки

п’ятниця, 3 травень 2024, 18:50

Російські штурмові групи проникли на територію вогнетривкого заводу у місті Красногорівка Донецької області. Підрозділи ЗСУ вибивають їх звідти. Про це сказав речник оперативно-стратегічного угруповання військ (ОСУВ) Хортиця підполковник Назар Волошин ...

Наздогнала кара: В Україні ліквідували командира групи спецназу ГРУ, якого судили за воєнні злочини в Чечні

п’ятниця, 3 травень 2024, 18:44

Українські воїни ліквідували окупанта - командира спецназу з Бурятії. У 2007 році він був засуджений за скоєння воєнного злочину в Чечні: розстріл на дорозі шести цивільних, включно з вагітною жінкоюПроте вбивця втік перед оголошенням вироку, тож карма...