З архіву ПУ. Викрадений вартовий ЗСУ у Чонгарі: Командування ДШВ повідомило про тортури бійця 95-ї бригади окупантами у Криму

Українські військові зазначають, що на відео хлопець виглядає пригніченим. Він промовляє заздалегідь кимось підготовлений текст.

Командування десантно-штурмових військ ЗСУ спростовує інформацію ФСБ РФ про "незаконний перетин" адмінкордону з окупованим Кримом військовослужбовця 95-ї десантно-штурмової бригади Євгена Добринського та каже, що російська пропаганда поширює черговий фейк. Про це повідомили на офіційній Facebook-сторінці командування, передають Патріоти України 2 червня 2020 року.

"Російські пропагандиські ЗМІ публікують фейкову інформацію, що нібито наш військовослужбовець був в стані алкогольного сп’яніння та під дією наркотичних речовин сам опинився на території України, тимчасово незаконно окупованій РФ. Це було прогнозовано!

Якби дана інформація відповідала дійсності, відеозвернення з відповідною експертизою були б опубліковані першого ж дня, а не через три доби. Саме такий мінімальний термін потрібен спецслужбам РФ, щоб психологічно обробити затриманого, погрожуючи розправою та іншими діями", - йдеться у повідомленні.

Українські військові зазначають, що на відео хлопець виглядає пригніченим. Він промовляє заздалегідь підготовлений текст. Не виключено, що перебуває під дією спецпрепаратів. Наголошується, що командування робить все, щоб швидше повернути українського військовослужбовця старшого солдата Євгена Добринського додому.

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...