З архіву ПУ. Вилетів із тріском: Нардепа Дубінського виключили з фракції "Слуга народу"

Використаний пропагандист вже рік змушений якось жити без повного молока виміні зеленої корови Коломойського, кепкують українці. 60 квартир та мамині 25 машин хіба то статки, коли вчорашні друзі гребуть гроші бульдозерами "Великого крадівництва"?

Народного депутата Олександра Дубінського, проти якого США ввели санкції, звинувативши у втручанні в вибори, вирішили виключити з фракції "Слуга народу", передають Патріоти України 1 лютого 2021 року.

Такий "вердикт" своєму колезі парламентарії винесли в понеділок, 1 лютого, під час засідання СН. "За" виключення виступили 198 осіб, "проти" – 29, утрималися від голосування – 19. Такі цифри оприлюднені блогером Максом Назаровим у його Telegram-каналі "Наглый".

Сам Дубінський закликав колег, які виступили на його стороні, залишатися у фракції. Офіційне рішення щодо народного депутата повинен зачитати спікер Верховної Ради Дмитро Разумков 2 лютого.

Telegram-канал "Политика Страны" писав, що з цього питання планувався виступ на засіданні глави парламентської фракції "слуг" Давида Арахамії. "Повинен виступити Арахамія, розповісти про результати збору підписів за виключення з фракції і висловити свою позицію", – заявляло джерело журналістів.

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...