З архіву ПУ. Вимагав разом зі спільниками данину у $600 тисяч: Спливли нові деталі скандалу з нардепом "Юзіком"

Керівник Нацполіції Дніпропетровщини та нинішній керівник Криворізького відділу поліці розмовляли з нардепами Володимиром Захарченком, Владленом Неклюдовим, Юрієм Кисілем, Оленою Криворучкіною та Юрієм Корявченковим.

Виключений з фракції "Слуга народу" нардеп Антон Поляков розповів про неопублікований фрагмент аудіозапису розмови своїх колишніх колег з поліцією Кривого Рогу, де нардепи вимагають від правоохоронців віддавати їм щомісяця $600 тисяч. Подробиці екс-нардеп розповів в інтерв'ю, передають Патріоти України 26 листопада 2019 року.

"Я б дуже хотів послухати повний запис розмови. Наскільки я знаю (мені написала людина, що її і скинула), надалі йдеться про те, що ці шість депутатів вимагатимуть щомісячну плату 600 тисяч доларів із криворізької поліції. Можливо тому, що шість осіб і по 100 тисяч на кожного. Було б цікаво, чи відреагує президент на те, що відбувається, і як намагатиметься відвести скандал", - сказав Поляков.Антон Поляков. Фото: Деловая столица.Зустріч нардепів і поліцейських відбувалася у ресторані-готелі "Околиця" за адресою вул. Купріна, 134 у Центрально-Міському районі. Керівник Нацполіції Дніпропетровської області Володимир Огурченко та нинішній керівник Криворізького відділу поліції Сергій Лукашов розмовляли з нардепами від "Слуги народу" - Володимиром Захарченком, Владленом Неклюдовим, Юрієм Кисілем, Оленою Криворучкіною, В'ячеславом Медяником та Юрієм "Юзіком" Корявченковим.

Двоє із співрозмовників уже стали учасниками скандалів. Олена Криворучкіна під час пленарного засідання Верховної Ради вела інтим-листування, а В'ячеслав Медяник переписувався із бізнесменом Олександром Яровим, якому обіцяв вирішити всі проблеми через свою юридичну фірму та допомогти домовитися з прокурорами. На зустрічі також була присутня дружина Юрія Корявченкова Тетяна.

Джерело: Обозреватель

Один танк ЗСУ - один постріл: Опубліковано фрагмент бою, як було зупинено колону бронетехніки РФ під Урожайним

неділя, 5 травень 2024, 17:30

У районі села Урожайне Донецької області бійці 58-ї бригади ЗСУ одним пострілом із танка зупинили ворожий штурм. На позиції ЗСУ наближалися три одиниці броньованої техніки ворога, передають Патріоти України з посиланням на телеграм-канал 58-ї окремої м...

Чи дійсно Росія готує наступ на Сумщину та Харківщину: Гетьман оцінив ризики і дав прогноз

неділя, 5 травень 2024, 17:28

Військовий аналітик Олексій Гетьман вважає, що окупаційна армія Росії, попри зовнішні ознаки підготовки до наступу на Сумську та Харківську області, немає реальних ресурсів для реалізації таких планів. Про це він розповів в ефірі телеканалу FREEДОМ, ...