З архіву ПУ. Вже нічого не змінити: "Катастрофа на Заході, здача "Л/ДНР", експансія Китаю та Японії на "східному фланзі", втрата Центральної Азії", - аналітик про нові реалії для Кремля

Зовнішня і внутрішня політика повністю провалена Кремлем. Росію Захід планомірно підводить до неминучої капітуляції.

Про те, яке майбутнє підготували Кремлю і РФ, розповів впливовий telegram-канал "Кремлевский безБашенник", передають Патріоти України.

Він звернув увагу на останнє одноголосне рішення ЄС про продовження санкцій проти РФ. Це було очікувано, враховуючи, що РФ до своєї репутації окупанта і агресора додала ще й піратство в Азові.

"Потуги российского МИДа... преломить тенденцию восприятия России в странах ЕС... должного эффекта не приносят. Не помогла и ставка российского руководства на недавнее председательство Австрии в ЕС, с которой было наметилась "особая дружба", и через которую Россия хотела улучшить отношения с Европой и смягчить санкционный режим. "Похоронным венком" этих надежд стал недавний шпионский скандал между", - констатував "Кремлевский безБашенник", уточнивши, що РФ очікує подальше погіршення відносин із Заходом.

Ресурс запевняє, що в планах "недругів Кремля" придушення волі путінського режиму, ізоляція РФ і тиск на неї інформаційними, політико-дипломатичними і навіть військовими методами. Підсумком капітуляції РФ, за даними "Кремлевского безБашенника", має стати зречення РФ від "Л/ДНР", після якого "республіки" зникнуть в момент. Готують для РФ і капітуляцію на півдні і сході країни. Її оформлять "під гаслом євразійської інтеграції", де частина територій перейде під протекторат Китаю і Японії.

"Под контроль китайского "дракона" перейдут бывшие среднеазиатские республики, став "винтиками" проекта Нового шелкового пути (его сухопутной части) из Поднебесной в Европу. На Востоке капитуляция будет оформлена как заключение "долгожданного" мирного договора с Японией", - розповів telegram-канал.

Головну капітуляцію, з його слів, Захід готує для Кремля. Останній вже ступив на цю "слизьку доріжку", розлютивши росіян підвищенням податків і пенсійного віку. Це, попередив ресурс, може "не просто розгойдати, але і розколоти країну на частини".


"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...