З архіву ПУ. Вже відчувають себе господарями України: На Київщині водій-помічник кума Ху*ла погрожував копам (фото)

У місті Боярка Київської області в п'ятницю, 24 січня, зупинили автомобіль, який, ймовірно, раніше вчинив ДТП.

Водій, надавши посвідчення помічника народного депутата Віктора Медведчука, почав погрожувати поліцейським. Про це на сторінці у Facebook повідомив експерт із безпеки дорожнього руху Олексій Павловський, передають Патріоти України 25 січня 2020 року.

Як видно на опублікованих фотографіях, посвідчення оформлене на В'ячеслава Клименка.

Павловський пояснив, що Mercedes PK 2317G сірого кольору був помічений за допомогою системи "безпечне місто".

Авто проходило за орієнтуванням. "Місяць тому співробітники заправної станції подзвонили в поліцію і повідомили, що п'яний молодик на автомобілі Mercedes приїхав заправлятися, а коли почав залишати заправну станцію, вирвав заправний шланг і кілька метрів протягнув за собою співробітника (заправника) і зник із місця ДТП", – сказано в повідомленні.

За словами Павловського, Клименко почав переховуватися від співробітників поліції, "створюючи одну за одною аварійну ситуацію на дорозі".

Очевидці стверджують, що швидкість автомобіля місцями перевищувала 180 кілометрів на годину.

В'ячеслав Клименко

Авто, яке зупинили копи

Посвідчення помічника Медведчука

"Через кілька кварталів пану Клименку все ж вдалося ненадовго відірватися від поліції і під'їхати до приватного будинку, де почати проби заховати автомобіль на території ділянки на вул. Київська", – написав Павловський.

Він додав, що під час затримання водій "постійно погрожував співробітникам поліції, ображав їх сім'ї, говорив що "Я помічник Медведчука і мені все по**й" обіцяв проблеми і фізичну розправу".

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...