З архіву ПУ. "Им всем за 70": Бородай зробив гучну заяву про вбивць Захарченка

За словами Олександра Бородая, спецоперацію по вбивству Захарченко планували «закинуті агенти» під контролем СБУ.

Олександр Бородай. Фото: соцмережі.

В ефірі програми російського телеканалу Царгород «Російська мрія» перший «президент ДНР» Олександр Бородай розповів нікому не відомі дані про те, хто нібито, убив ватажка «ДНР» Олександра Захарченка, передають Патріоти України 15 жовтня 2019 року.

За словами Бородая, спецоперацію по вбивству Захарченка планували «закинуті агенти» під контролем СБУ. При цьому додав, що йому «добре це відомо». Також, він уточнив, що особливість злочину була в тому, що працювали люди пенсійного віку - «дуже, скажімо так, літні»:

«Много лет. Дело в том, что, еще намекну, архивы Комитета государственной безопасности (КГБ) СССР — тогда еще областные, после распада Союза оказались в Киеве. И в этих архивах содержались данные об агентах еще советского времени. Парадоксально, но факт. Все арестованные по делу — люди, так сказать, глубоко пенсионного возраста».

На припущення ведучого програми, що фігурантам має бути не менше 70 років, Бородай заявив, що так і є, тому що саме на таких агентів випадково ніхто і подумати б не зміг.

"У нас підвищений тиск і прискорене серцебиття": Путін навчив Німеччину боятися, - німецький журналіст

субота, 11 травень 2024, 6:26

Володимир Путін з його постійними ядерними погрозами став для Німеччини "майстром страху", якому регулярно вдається лякати німецьке суспільство. Таку думку висловив колумніст німецького видання BILD Франц-Йозеф Вагнер. "Він знову домігся цього. У нас п...

Надійної техніки на полі бує стане більше: Канадський виробник броньовиків Roshel відкриє завод в Україні

субота, 11 травень 2024, 5:00

Канадська компанія Roshel, яка виробляє броньовані автомобілі Senator зокрема для потреб ЗСУ, планує частково локалізувати своє виробництво в Україні. . Броньовики Senator початково були створені для операцій правоохоронних органів Північної Америки, ...