З архіву ПУ. "За Сталина!": Біля українського парламенту біснувалися прихильники "русского міра" (фото, відео)

У Києві біля будівлі Верховної Ради в суботу, 22 червня 2019 року, пройшов просовковий мітинг. Відеотрансляцію з місця подій на своєму YouTube-каналі вів блогер Андрій Луганський, передають Патріоти України.

На акції зібралися кілька десятків людей, в основному – люди пенсійного віку.

У руках вони несли хрести і портрети з діячами Другої світової війни (маршалів Георгія Жукова, Костянтина Рокоссовського та інших), а також зображення радянського диктатора Йосипа Сталіна.

Учасники акції "молилися", співали радянські пісні, зокрема, "Священную войну". "Русскій мір" у Києві", – прокоментував ситуацію блогер.

Крім того, на місці сталася сутичка "православних" з активістами, які вимагали у поліції припинити збори.

Правоохоронці втрутилися в події, відібравши портрети і хрести. Після цього люди продовжили мітинг.

Обережно! У деяких відео присутня нецензурна лексика!


Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...