З архіву ПУ. Задовольняли свої фізіологічні потреби у сесійній залі: Разумков виставив на посміховисько нардепів Дубінського та Киву (відео)

Заяву спікера нардепи зустріли сміхом та вигуками...

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков закликав народних обранців не їсти, не курити і не «задовольняти будь-які фізіологічні потреби» у сесійній залі парламенту, передають Патріоти України 3 жовтня 2019 року.

«До мене звернулись народні депутати з наступним проханням: перше – зал Верховної Ради – це не їдальня, це не місце для куріння. Так само Iqos… Я не бачив у залі табличок Iqos friendly. Так само я звертаюсь до всіх: у залі Верховної Ради не треба задовольняти будь-які інші фізіологічні потреби», - заявив Разумков, напевно маючи на увазі зокрема інцидент, який стався з Іллею Кивою 2 жовтня.

Заяву спікера нардепи зустріли сміхом та вигуками.

Раніше журналісти, які під час засідань парламенту перебувають у ложі преси, зафіксували зокрема, як нардеп від «Слуги народу» Олександр Дубінський ходив залою Ради з коробочкою для харчів і щось їв.

А депутат фракції «Опозиційна платформа – За життя» Ілля Кива 2-го жовтня в Раді узагалі попався на не дуже пристойній поведінці.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...