З архіву ПУ. Загинув генерал: У Сирії підірвали колону російських військових

Загиблий генерал-майор буде посмертно представлений до державної нагороди.

У Сирії підірвали автоколону російських військових. В результаті загинув російський генерал. Про це повідомляє Telegram-канал tv360ru, передають Патріоти України 16 серпня 2020 року.

Ще двоє військовослужбовців отримали поранення, повідомили в Міноборони РФ. Відомо, що вибух стався, коли російська автоколона поверталася після нібито гуманітарної акції в 15 км від сирійського Дейр ез-Зора.

Загинув старший військовий радник у званні генерал-майора. Повідомляється, що він буде посмертно представлений до державної нагороди.

"Поки війна не прийшла до тебе в дім": Зеленський відповів Фіцо, який висміяв словаків

п’ятниця, 10 травень 2024, 20:44

Президент України Володимир Зеленський побажав словакам, щоби війна ніколи не прийшла на територію їхньої країни. Про це глава Української держави заявив 10 травня на спільній із президенткою Зузаною Чапутовою пресконференції в Києві, запис якої опублі...

Намагався обеззброїти: На Одещині росіянин напав на прикордонника

п’ятниця, 10 травень 2024, 19:44

В Одеській області громадянин РФ, який є організував схему незаконного переправлення ухилянтів через кордон, напав на прикордонника та намагався відібрати у нього зброю. Про це повідомляє прес-служба Південного регіонального управління ДПСУ, передають ...