З архіву ПУ. "Закрой рот, тварь!": Відомий антимайданівець влаштував скандал на росТБ через терористів "ДНР" (відео)

На російському телебаченні спалахнув скандал між одіозним телеведучим, голосом "антимайдану" Юрієм Котом та постійним українським гостем ефірів пропагандистів Гордієм Бєловим, повідомляють Патріоти України 4 вересня 2019 року.

Сутичка трапилася під час обговорення ліквідованих терористів "ДНР" Олександра Захарченка, Арсена Павлова ("Мотороли") і Михайла Толстих ("Гіві") на передачі "60 хвилин" телеканалу "Россия 1".

Все почалося з вигороджування Котом військових злочинців, які прийшли вбивати громадян України і окуповувати її території. Поплічник агресора намагався героїзувати їх і терористів "ДНР" загалом.

"Заради правди – жодного теракту "народні республіки" не здійснили. А ви скільки актів там провели? Захарченка хто вбив ?! "Гіві" хто вбив?! "Моторолу" хто вбив?! Тобі мало?!" – нервово звернувся він до співрозмовника.

Однак Бєлов жорстко вгамував колаборанта, нагадавши йому, чим "прославилися" на Донбасі згадані терористи. "Послухай мене – це люди, які вбивали наших солдатів! Ти такий же, як вони! У тебе руки в крові! Ти – зрадник українського народу, і ти зараз відпрацьовуєш своє перебування тут у Москві! Ти – зрадник України!" – відповів він на цинічні випади Кота.

Ці слова допекли перебіжчику, і він накинувся на опонента з брудними образами і навіть погрозами фізичною розправою. "Закрий рота, сказав! Закрий рота, мерзотнику! Ти мене зрозумів?! Я зараз тебе вирублю!" – не перестаючи, вигукував скандальний голос "антимайдану".

Цієї миті у розмову втрутилася не менш одіозна ведуча передачі, пропагандистка Ольга Скабєєва. "На похорон цих людей прийшло стільки жителів Донбасу, Гордію, що вам зараз треба вибачитися за свої капосні, огидні слова", – їдко звернулася вона до українця, який засудив російських окупантів.

"Проблема у тому": Військовий експерт порадив, як врятувати Patriot і Himars від ударів РФ

четвер, 28 березень 2024, 15:56

Для того, щоб вберегти установки Patriot і Himars, треба швидко міняти їхню дислокацію після того, як поблизу фіксується ворожий дрон. Про це заявив фахівець зі зв'язку, радіоелектронної боротьби та розвідки Сергій Бескрестнов, більше відомий під псевд...

"Системи зношуються від запуску": Експерт оцінив, скільки ракет і як часто може запускати РФ по Україні

четвер, 28 березень 2024, 15:30

Російська окупаційна армія не відчуває особливого дефіциту ракет для атак по Україні. Загарбники потенційно здатні запустити дві-три хвилі по 70 ракет за добу. Про це в ефірі "Громадського радіо" розповів політичний аналітик, експерт із ракетного озбро...