З архіву ПУ. "Зараз ми обрали б Україну": Пропагандист Горний, який вихваляв РФ у Криму, зізнався у своєму розчаруванні

Олександр Горний також висловив упевненість, що наступний рік буде гірше цього в рази і туристів у Криму буде мало.

Російський пропагандист Олександр Горний, який у 2014 році вихваляв Росію і розписував, в якому достатку живе окупований Крим без України, тепер змінив свою точку зору. Відео він опублікував 25 грудня 2020 року на своєму YouTube-каналі, передають Патріоти України.

Горний розповів, що любив раніше приїжджати на улюблене місце туристів у Криму, мис Меганом, а днями побачив, що цього місця більше немає.

“Ті туристи, які любили сюди приїжджати, приїжджали тисячі туристів, вони в 2021 році приїдуть і побачать, що їхнього улюбленого місця немає, воно знищене. Воно закатане під бетонні плити, воно просто знесено бульдозерами, обнесено парканами. Хлопці, ви не розвиваєте інфраструктуру Криму, ви знищуєте Крим, його унікальну природу”, – заявив він.

За словами Горного, у багатьох людей навертаються сльози на очі і коли він запитує про те, залишилися б вони зараз в Україні або приєдналися до Росії, йому відповідають, що вони не голосували б за РФ і вибрали б залишитися в Україні.

“Це просто караул. Хто вам дав право сюди приходити і, не вислухавши думку людей, не провівши громадські слухання, погрожуючи судами, кримінальними справами, багатотисячними штрафами, хто вам дав право це робити? Нахрін ви сюди приперлися і починаєте знищувати кримську природу?”- запитав пропагандист.

Він додав, що приклади “державного тероризму” з боку РФ і місцевої “влади” призводять до того, що “бариги-приватники” також починають знищувати окупований півострів.

“І ми це бачили, ми за це боролися. Ці бариги бачать, що це можна державі, отже, можна і їм. Страшно, що відбувається. Я не боюся говорити, посадять – садіть, штрафувати – штрафуйте. Ви зрозумійте, що буде точка кипіння людей? Це накопичується, вони, може, не виходять, можете викидати які хочете безглузді закони по закручуванню гайок. Але є історичні процеси і ви це не зупините. Що ви взагалі робите? Одумайтеся”, – закликав Горний.

Він також висловив упевненість, що наступний рік буде гірше цього в рази і туристів у Криму буде мало.

“Коли вчора я був на Меганомі, у мене просто котилася сльоза від того, що знищили моє одне з найулюбленіших місць. І горіти вам не знаю, на якій сковорідці”, – підсумував Гірський.

27 грудня він написав, що у знищенні мису Меганом “винні всі ті, хто не ходив на вибори або голосував за негідників з партії шахраїв і злодіїв” і закликав піти проголосувати “за кого завгодно, тільки не за них”.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...