З архіву ПУ. "Затримували людей за яйця": У Києві під посольством Білорусі спецпідрозділи Авакова провели жорстку "білорусизацію" протестувальників (відео)

На жорсткі дії поліції люди кричали "Ганьба!"
У понеділок, 10 серпня 2020 року, під посольством Білорусі в Києві почали палити фаєри і викрикувати патріотичні білоруські гасла. Поліція затримала двох учасників акції.

Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна з місця подій.

Так, на акцію прийшли близько 30 осіб. Вони закликали піти у відставку чинного президента Білорусі Олександра Лукашенка.

Через деякий час на місце приїхала поліція. Між учасниками акції і силовиками сталася бійка, імовірно через спроби перших кинути невідомий предмет в будівлю посольства. У результаті були затримані дві людини.

Події і далі розвивалися в силовому протистоянні. Під час бійки з поліцією були зламані номера на поліцейському автомобілі. Також у одного з поліцейських випав пістолет. Інший співробітник правоохоронних органів упустив на землю газовий балончик. Про це розповів також журналіст Олександр Гончаров.

Також під час затримання одного з учасників протесту били, вже після того як він був в руках поліції.


Джерело: Апостроф

"Треба закінчити якомога швидше": Орбан цинічно висловився про війну в Україні та приголомшив заявою про західні війська

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:15

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявив, що Захід – за крок до відправлення своїх солдатів до України. Про це пише видання Magyar Hang, передають Патріоти України. “Це не наша війна, а війна двох слов'янських народів, яку треба закінчити якомога ш...

Міноборони США готує зброю до відправки в Україну - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:42

США готуються якомога швидше затвердити новий пакет військової допомоги для України, бо Конгрес має скоро ухвалити закон про підтримку України. Про це повідомляє Politico з посиланням на джерела, передають Патріоти України. ЗМІ зазначає, що мовиться пр...