З архіву ПУ. Зброя стримування російського агресора: "Нептун" | "Вільха-М" | "Тайфун-1"

ProВійсько. Спецвипуск

РК-360 МЦ

Спецвипуск ProВійсько, в якому Ви перші ексклюзивно побачите те як випробували ракетні комплекси НЕПТУН, Вільха М та реактивні снаряди Тайфун-1.

В Одеській області на полігоні Алібей пройшов черговий етап випробувань ракетних комплексів «Вільха М» та “Нептун”, а також реактивних снарядів системи залпового вогню «Тайфун-1».

Вже зовсім скоро, кажуть фахівці, ракетна зброя може стати основним інструментом стримування російської агресії.

Доки українські ракети успішно потрапляють у цілі на випробуваннях, хотілося б, щоб українська влада поставила за ціль повернути Україну до п’ятірки світових лідерів виробників ракетної зброї. І не схибила.

Опублікував: Андрій Савчук

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...