З архіву ПУ. "Зеленський фактично дарує стратегічно важливий регіон російській агентурі", - Стерненко

Новий голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький є свідченням політичних домовленостей президента Володимира Зеленського з переобраним міським головою Одеси Геннадієм Трухановим. Про це в своєму телеграм-каналі наприкінці 2020 року написав один з провідників проукраїнської громади Одеси, екскерівник тамтешнього осередку "Правого сектору" Сергій Стерненко, передають Патріоти України.

"Гриневецький - комуніст та регіонал, який вже обіймав цю посаду за часів Кучми. На місцевих виборах він балотувався від громадянина РФ Геннадія Труханова. Гриневецький - прихильник розділення України, запровадження російської мови другою державною та виступає проти вступу України до НАТО та за дружбу з Росією.Також він підпадає і під люстрацію, і під декомунізацію", - нагадав він.

Таким чином, як вважає Стерненко, "Зеленський фактично дарує стратегічно важливий регіон російській агентурі". "Це призначення неминуче призведе до серйозних потрясінь та загрози для територіальної цілісності регіону. Та і сам факт долучення одіозного Гриневецького до команди Зеленського чітко вказує на антидержавну політику президента", - наголосив Стерненко.

ЗСУ посиляться: Більшість озброєнь із пакету США вже в Європі, що прискорить доставку в Україну

вівторок, 23 квітень 2024, 17:55

Більшість озброєнь із нового пакету допомоги США заздалегідь розміщено у Німеччині та Польщі. Завдяки цьому доставка до України буде прискорена, передають Патріоти України з посиланням на CNN. Джерело видання повідомило, що артилерійські снаряди будуть...

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...