З архіву ПУ. Зеленський не придатний до президентства. Ані за особистими якостями, ані за професійними, - Арестович (відео)

На думку Олексія Арестовича, президент не усвідомлює, що відбувається в країні, і в його оточенні немає нікого, хто міг би його об'єктивно інформувати.

Олексій Арестович. Фото: Апостроф.

Військовому та політичному оглядачу Олексію Арестовичу виконання Володимиром Зеленським функцій президента України нагадує дії випадкової людини, що під час польоту літака зайняла крісло пілота. Про це він розповів в етері щотижневої інформаційно-аналітичної програми "Студія Захід" з Антоном Борковським, передають Патріоти України 31 травня 2020 року.

"Таке банальне порівняння, але воно справжнє. Ми обрали покерувати літаком, на якому ми летимо з дітьми та батьками на відпочинок до Туреччини, гарного хлопця з-поміж пасажирів. А він похапцем намагається навчитися керувати літаком і слухає тих, хто вправно керує морськими катерами і краде гроші на авіаційному паливі. Все. Це управлінська катастрофа для України", - пояснив Арестович.

Звітна річна прес-конференція глави держави, наголосив експерт, свідчить про відсутність у нього власної сформованої позиції з того чи іншого приводу, тому що у відповідь на важливі запитання він або передає чужу думку, або переходить на особистості.

На думку Арестовича, це пов'язано з тим, що президент не усвідомлює, що відбувається в країні, і в його оточенні немає нікого, хто міг би його об'єктивно інформувати. Що ж стосується пояснення від прихильників Зеленського, що начебто поки що "нічого не сталося", то це свідчить, що люди "не розуміють як працюють причинно-наслідкові зв'язки", додав політолог. "Ці наслідки вже у жовтні цього року почнуть відчуватися кожним українцем по холодильнику", - зазначив Арестович.

Джерело: Еспресо.ТV

Приїхали допомогти з евакуацією цивільних: У Вовчанську окупанти розстріляли українських волонтерів

вівторок, 14 травень 2024, 18:46

У прикордонному Вовчанську Харківської області 10 травня зникли двоє волонтерів, за даними поліції, їх розстріляли окупанти і один із них міг загинути, повідомляє "Суспільне Харків" . Пряма мова начальника Вовчанської міської адміністрації Тамаза Гамб...

"Якщо цей конфлікт трошки заморозять - це все ненадовго": Боєць "Азову" відповів, коли закінчиться війна в Україні

вівторок, 14 травень 2024, 18:25

Ми будемо ще дуже довго воювати, тому що епоха війн вже почалася. І вона почалася давно. Наша країна воює століттями за свою незалежність, за свою свободу, за свою національність. Про це боєць 12-ї бригади НГУ “Азов” з позивним “Ніко” розповів в екскл...