З архіву ПУ. "Зеленський теж винен": Бутусов прокоментував скандал навколо кар'єрного стрибка чоловіка головного бухгалтера "Кварталу"

В порівнянні зі своїми колегами, офіцер Пашков нічого видатного для України не зробив.

Про стрімку кар'єру начальника аналітичного управління - тимчасово виконуючого обов'язки начальника Департаменту стратегічної розвідки ГУР Міністерства оборони Олексія Пашкова, чоловіка головного бухгалтера «Студії Квартал-95», вперше повідомив журналіст Володимир Бойко. Історію «зі стрибком через 10 сходинок» непомітного розвідника продовжив у своєму блозі головний редактор «Цензор.Нет» Юрій Бутусов, передають Патріоти України 27 вересня 2019 року.

Бутусов нагадує, що Пашков - кадровий військовий розвідник, 18 років прослужив в Департаменті стратегічної розвідки, але обіймав одну з низових посад в ГУР МО. Він не займався ані оперативною розвідкою, ані диверсіями.

Незабаром після перемоги президента Зеленського, кар'єра Пашкова пішла в гору. У липні Пашков, за словами Бутусова, «перестрибнув відразу 10 службових посад, щоб зайняти крісло т.в.о. начальника департаменту».

«Это было бы логично, если бы Алексей Пашков проводил дерзкие операции в тылу врага, и в награду за боевые заслуги получил карьерный взлет. Нет проблем, есть фронт, есть задачи за линией фронта, возможностей отличиться для инициативного и опытного офицера во время войны более чем достаточно», — пише журналіст.

Бутусов зазначає, що в порівнянні зі своїми колегами, офіцер Пашков нічого видатного для України не зробив. Тому 300 інших офіцерів стратегічної розвідки поставилися до такого стрибка негативно. «Нельзя дискредитировать воинское звание и прохождение карьеры. Скачки в карьере должны быть мотивированы исключительными и очевидными заслугами в коллективе, а не личными знакомствами», — пише журналіст.

Бутусов вважає, що відповідальність за таке призначення лежить не тільки на начальнику Головного управління розвідки Василю Бурбі, міністрі оборони Андрії Загороднюку, але і на президенті Зеленському, який і підписує відповідний указ.

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...