З архіву ПУ. ​Зеленський започаткував дещо дивне державне свято та ветував закон про патріотичне​

В Україні з цього року з'явиться ще одне новий свято - День безпеки пацієнтів. Указ про встановлення Дня безпеки пацієнтів в середу, 4 вересня 2019 року, підписав президент України Володимир Зеленський. Документ опублікований на офіційному сайті глави держави, зазначають Патріоти України.
У документі наголошується, що рішення було прийнято, «визнаючи забезпечення безпеки пацієнтів одним з важливих елементів надання якісної медичної допомоги та підтримуючи рішення 72-ї сесії Всесвітньої асамблеї охорони здоров'я».
Указ набирає чинності з дня його опублікування. З огляду на, що безпеки пацієнтів присвячений конкретний день, мабуть, в інші дні їх безпеку забезпечувати не будуть, насміхаються дотепники.

Зате закон про державне визнання й підтримку національної скаутської організації "Пласт" президент Зеленський ветував та повернув до Верховної Ради.

Пропозиції президента до закону "Про державне визнання і підтримку Пласту - Національної скаутської організації України" надійшли до парламенту 3 вересня. Текст пропозицій президента на сайті Верховної Ради поки відсутній.

Екс-голова Верховної Ради Андрій Парубій, котрий і направляв на Банкову законопроект про Пласт наполягає, що 15-денний термін зауважень від голови держави збіг, і по президент не мав право повертати документ до Парламенту, а лише підписати.

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...