З архіву ПУ. "Жидобіндєри наступають": Радник Путіна лякає "рускій мір" планами Зеленського заселити ОРДЛО євреями

Цікаво, а євреїв хтось спитав, чи хочуть вони переселятися з "занепалих" Ізраїлю та США до "квітучого" і стабільного, особливо останні 5 років, Донбасу. Ще трохи і з Москви пролунає "истиннорусское" "Бей жидов, спасай Рассею!"?

Владимир Владимирович, точно, Вам говорю...Радник президента Росії Володимира Путіна Сергій Глазьєв в своєму блозі для пропагандистських ЗМІ написав у травні 2019 року, що новообраний український президент Володимир Зеленський при співпраці з президентом США Дональдом Трампом планує "заселити Донбас євреями" після його деокупації.

Радник Кремля вважає, що "ставка США на Зеленського" пов'язана з креном Білого дому "в бік вкрай правих сил в Ізраїлі". На його думку, не виключений "масовий переїзд на зачищені від російського населення землі Донбасу втомлених від постійної війни на Близькому Сході жителів Землі обітованої".

На текст Глазьєва вже відреагували в адміністрації Путіна, зокрема, спікер російського президента Дмитро Пєсков заявив, що висловлені думки - лише особиста позиція радника.

"Путін не має відношення до цієї позиції, це виключно особиста думка, можливо некоректне висловлювання радника Глазьєва", - зазначив Пєсков.

У той же час заяви Глазьєва почали масово висміювати і російські і українські блогери. Зокрема, до тренду приєднався і лідер російської опозиції і глава "Фонду по боротьбі з корупцією" в РФ Олексій Навальний.

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...