З архіву ПУ. Злочини кривавого фюрера. ХАМАС вдарив ракетою Путіна: Стали відомі нові деталі трагедії в Ізраїлі (фото)

Представники ХАМАС заявили, що ракета, яка потрапила у пасажирський автобус на кордоні з Сектором Газа у листопаді 2018 року, була російською. Мається на увазі протитанковий комплекс "Корнет". Як відомо, в автобусі перебували солдати ЦАХАЛу, перед самою трагедією транспортний засіб залишили 50 військовослужбовців, повідомляють Патріоти України.

Зазначається, що це другий випадок використання протитанкової ракети проти пасажирського автобуса. Вперше бойовики використовували "Корнет" у 2011 році, коли в результаті влучання ракети було вбито одну людину.

Цього разу у результаті атаки поранення отримав 26-річний військовослужбовець, він був доправлений в лікарню у важкому стані.

"Корнет" - протитанковий ракетний комплекс Тульського КБ Приладобудування (Росія). Розроблено на базі комплексу танкового керованого озброєння "Рефлекс" зі збереженням його основних компонувальних рішень. Призначений для ураження танків та інших броньованих цілей, зокрема оснащених сучасними засобами динамічного захисту.

ХАМАС вдарив ракетою Путіна: спливли нові деталі трагедії в Ізраїлі
Нагадаємо, у понеділок, 12 листопада, Ізраїль завдав потужних авіаударів по позиціях бойовиків у секторі Газа. Військова операція є відповіддю на масовий ракетний обстріл палестинськими угрупованнями. За даними ізраїльських військових, бойовики запустили близько 200 ракет, частина з яких була перехоплена системою ППО "Залізний купол".

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

"На жаль, це єдина втішна інформація": Загибель 6-річного хлопчика після удару росіян по Дніпропетровщині не підтвердилася

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:14

Внаслідок удару РФ по Синельниковому Дніпропетровської області у п’ятницю, 19 квітня, загинуло шестеро людей, серед яких двоє - діти. Раніше повідомлялося про загибель 6-річного хлопчика, але ця інформація не підтвердилася. Про це написав начальник Дні...