З архіву ПУ. Зливний бачок Кремля влаштувала полювання на Зеленського: "Я буду говорити з народом України, а не з вами". Як новий президент відбивався від російських пропаг...ндонів у відпустці

"Журналісти" телеканалу "Росія" пробралися на закриту територію готелю, де перебував політик. Вони збрехали, що є просто гостями готелю, і навіть попросили сфотографуватися із Зеленським.

На Зеленського в Туреччині полювали росЗМІ. Фото: скріншот з відео.

У квітні 2019 року під час дводенного відпочинку у Туреччині новообраного українського президента Володимира Зеленського переслідували російські пропагандисти із провокативними питаннями. Проте коментарів для шоу скандалістки й українофобки Ольги Скабєєвої вони не отримали, інформують Патріоти України.

Скабєєва виклала на свої сторінці в Instagram анонс антиукраїнської програми "60 хвилин". На відео російські провокатори питають про мінські домовленості та відносини з РФ, зазначаючи, що чекають на відповіді. Зеленський відповідати відмовляється: "Мене чекає народ України, який мене обирав. Можна я буду говорити з народом України?!"

"Журналісти" неодноразово повторювали: "Ми – російська преса. Поговоріть з російською пресою!". На що майбутній український президент зазначив: "Я не починаю спілкування з брехні".

У прес-службі Володимира Зеленського повідомили, що "журналісти" телеканалу "Росія" пробралися на закриту територію готелю, де перебував політик. Ті збрехали, що є просто гостями готелю, і навіть попросили сфотографуватися із Зеленським. А потім вже розказали, хто вони насправді, і намагалися влаштувати конфліктну ситуацію.

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...