З архіву ПУ. Знайомтесь, SMG-15: Українських прикордонників озброять автоматичною зброєю західного зразку

Державну прикордонну службу України планують озброїти українськими пістолет-кулеметами «SMG-15».

Прикордонників озброять «SMG-15»

За ініціативи ДПСУ, у червні 2020 року протягом тижня було проведено випробування пістолета-кулемета «SMG-15» калібру 9х19-мм.

Пістолет-кулемет SMG-15 калібру 9х19-мм розроблений спеціалістами ТОВ «УКРОП».

Випробування проводились відповідно затвердженої Програми й методики визначальних відомчих випробувань пістолета-кулемета.

Пістолет-кулемет «SMG-15». Фото: ДПСУ

Відзначається, що під час випробувань пістолета-кулемета «SMG-15» було перевірено його тактико-технічні та ергономічні характеристики, а також можливості ведення стрільби при критичних умовах та екстремальних температурах(+500С та -400С)

«За результатами випробувань пістолет-кулемет «SMG-15» зарекомендував себе як надійний зразок озброєння та показав задовільні результати», – повідомляють у ДПСУ.

Відео з випробовувань:


«Поетапний перехід на нові види озброєння дозволить підвищити вогневу міць прикордонних підрозділів, а досвід, набутий в реальних бойових діях, у поєднанні з сучасним озброєнням, роблять наших військовослужбовців непереможними!», – підкреслили у ДПСУ.


Джерело


Опублікував: Андрій Савчук

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...