З архіву ПУ. Знайшов "вдячну" аудиторію: Леонід Кравчук "ощасливив" російських телеглядачів термінами вступу України до ЄС

Леонид Кравчук назвал сроки вступления Украины в ЕС - фото

Залишається загадкою, як перший президент України взагалі погодився спілкуватися з провідним пропагандистським медіа ресурсом Кремля. Адже мав усвідомлювати, як його слова можуть спотворити, а факт інтерв’ю використати на російському телебаченні.

Однак цікавим залишається той факт, що у грудні 2018 року у ході передвиборчої компанії критикуючи режим Порошенка, Леонід Макарович дав невтішний для апологетів Імперії Зла прогноз, зазначають Патріоти України. Колишній президент в інтерв'ю російському каналу RT критично оцінив темпи руху держави до ЄС.

Зокрема, Кравчук вважає, що найближчим часом розраховувати на вступ до Євросоюзу не варто. "Я думаю, щоб стати членом Європейського союзу, треба до 10 років", - сказав він. При цьому Кравчук також зазначив, що про успіхи європейської інтеграції поки говорити рано.

"Про успіхи європейської інтеграції сьогодні говорити рано. Є перспектива, тобто, відкрита дорога. А для того, щоб цю дорогу пройти, ми повинні у себе провести реформи, подолати корупцію, налагодити технологічні та інвестиційні умови для інвестицій і так далі. Багато пройде часу. Але дорога відкрита, це дуже важливо", - додав старий політик.

При цьому, що і за його президенства ,і попередників до 2014 року ЄС заперечував саму можливість доєднання України, мова не йшла. А гучне рішення з Брюсселю та Страсбургу пролунало лише у грудні 2018 року.

Президент Казахстану втер носа Путіну в ситуації з рекордним паводком

вівторок, 16 квітень 2024, 23:28

Глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв прибув з робочою поїздкою у Північно-Казахстанську область. Він здійснив обліт Кизилжарського району, околиць Петропавловська та Сергіївського водохранилища – територій, які потерпають від весняної повені. Натомість...

Генштаб закликав не втягувати ЗСУ в політичну боротьбу, Ганна Маляр різко відреагувала

вівторок, 16 квітень 2024, 22:42

16 квітня Генеральний штаб Збройних сил України заявив у Facebook про появу спекуляцій щодо системи комунікацій Генштабу, передають Патріоти України. "Останнім часом з'являється чимало спекуляцій щодо системи комунікацій Генерального штабу Збройних сил...