З архіву ПУ. Зробили всіх разом: "Зелені" хакнули країну", - голова Фонду держмайна повстав проти засилля новопризначенців президента

За словами Дмитра Сенниченка, деякі регіональні керівники прямо визнавали, що вони не самостійні і за них все вирішують "інші люди".

Дмитро Сенниченко. Фото: Укрінформ.

Голова Фонду держмайна Дмитро Сенниченко у грудні 2019 року заявив, що команда президента Володимира Зеленського поставила у ФДМ своїх людей на ключові посади, і йому зараз доводиться з цим боротися. Про це він сказав в інтерв'ю, передають Патріоти України.

"Навіщо я пішов сюди? З якою метою і чому погодився очолити ФДМ. Тому що я бачу, що країну хакнули. Ну, реально хакнули", – висловився Сенниченко.

Він сказав, що раніше існувала практика, коли те чи інше бізнес-крило Верховної Ради намагалося поставити лояльного до себе заступника у керівництво ФДМ або в його регіональні представництва. Сенниченко, коли очолив фонд в кінці вересня 2019 року, спочатку змусив звільнитися заступників, а потім змінив керівників регіональних філій. За його словами, деякі регіональні керівники прямо визнавали, що вони не самостійні і за них все вирішують "інші люди".

Після кадрових перестановок у планах Сенниченка створити електронну платформу, на якій кожен зміг би отримати інформацію про хід приватизації. "У наших планах створити системну експозицію, вебсайт, де буде вся виразна інформація про приватизацію. На цьому сайті буде відображатися інформація про кожне підприємство. Щоб було просто: ти на нього клацаєш, заходиш, читаєш опис, статут і так далі. Зараз ми "завантажуємо" інформацію про 500 підприємств", – сказав Сенниченко.
Джерело: LB.ua

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...