З архіву ПУ. "Звучить досить непогано", - відомий політолог назвав ім'я сьомого президента України

Гучний скандал під час останнього ефіру ток-шоу Савіка Шустера виводить в публічний простір гостре протистояння олігархів Ріната Ахметова та Ігоря Коломойського.

Олексій Голобуцький

При цьому саме Коломойський може стати наступним українським президентом. Про це в своєму телеграм-каналі повідомив відомий український політолог Олексій Голобуцький, передають Патріоти України 22 вересня 2019 року.

Він провів аналіз публічного скандалу в прямому ефірі між Шустером і Коломойським і зазначив, що одіозний олігарх не тільки повернувся у велику політику, а й може стати наступним президентом України. "Висновки цікаві. Судячи з того, як жваво Коломойський включився в активне політичне життя країни, він цілком може в кінці особисто взятися за справу. А чим погана концепція: молоді-зелені не впоралися, але ідея хороша, тому все візьме в свої руки досвідчений Коломойський і зробить сам? "Сьомий президент України" звучить досить непогано", - підкреслив Голобуцький, коментуючи можливий розвиток подій.

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...