З архіву РУ. Дніпровська вода для окупованого півострова: Росія зробила гучну заяву

Російські окупанти заявляють, що захоплений Крим не потребує прісної води з Дніпра. Саме тому росіяни відмовляються від спроби почати переговори по відновленню подачі води Північно-Кримським каналом.

Про це повідомляють російські інформаційні агентства з посиланням на заяву глави федерального агентства водних ресурсів РФ Дмитра Кирилова, передають Патріоти України 4 жовтня 2019 року.

Він підкреслив, що окупований півострів нібито повністю забезпечений водними ресурсами. "На сьогоднішній день переговорів немає. Це і не потрібно. З точки зору водозабезпечення Криму багато зроблено в рамках федеральної цільової програми розвитку регіону, потреби господарсько-питного водопостачання, водозабезпечення промисловості цілком і повністю забезпечені за рахунок місцевих ресурсів", - заявив він.

Згідно з опублікованими даними, окупанти хочуть побудувати водогін в східну частину півострова і відновити мережі системи ЖКГ.

Кирилов також додав, що зношеність каналів провокує втрату води аж до 50%.

Якщо завтра війна: У The Economist оцінили, чи готові молоді європейці захищати свої держави

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:22

На Заході вже багато років існувала тенденція відмови від строкової служби та зменшення особового складу в армії, передають Патріоти України. У більшості європейських країн наразі існує лише служба за контрактом, адже після завершення Другої світової...

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...