З архвіву ПУ. Складні запитання до Андрія Білецького та представників "Національного корпусу", - волонтер Сініцин

Андрій Білецький. Фото: офіційний сайт Білецького.

"Зараз буде особисто для мене важкий але дуже потрібний лонгрід, який давно назрівав. Як і РЯД ЗАПИТАНЬ ДО АНДРІЯ БІЛЕЦЬКОГО ТА КЕРІВНИЦТВА НАЦІОНАЛЬНОГО КОРПУСУ, а також до рядових учасників руху", - пише волонтер Роман Сініцин на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України у травні 2020 року, та продовжує:

"Для того щоб почати, мені треба дещо пояснити. Пояснити, що я з неймовірною прихильністю ставлюсь до всіх, хто захищав Батьківщину. Бо я її, нажаль, не захищав зі зброєю в руках. А щодо А30Ву - у мене навіть ще більша прихильність. Бо багато моїх друзів чи знайомих пройшли через цей підрозділ, декілька моїх знайомих загинули, кількох було важко поранено. І я об’єктивно вважаю цей підрозділ одним з наймотивованіших та боєздатніших в Україні.

У 2014-2017 я особисто та мої друзі намагались максимально допомогти цьому підрозділу. Ми шукали кошти і от буквально купували ці патрони снайперам, приціли, снарягу. Вчили ваших літунів літати і привозили «крила», а снайперів релоадити 338 калібр. Шили і передавали сотні кевларових жилетів, завозили автомобілі з Європи, медицину. І навіть одного разу пробивали з Криму сироватку від укусів гадюк, бо попросили полкові медики).

Я багато разів був та навіть ночував на ваших базах в Урзуфі, Юр’ївці і на школі і у мене направду дуже багато друзів та знайомих з цього підрозділу. Простим знайомством з окремими з яких - неймовірно пишаюсь. Коротше, ми робили все, щоб допомогти зберегти ваші життя і забрати побільше життів у ворогів.

При цьому ні я ні мої друзі особливо не контактували з керівництвом полку, ні з Андрієм Білецькиим, ні з Мосе та іншими керівниками. Ми особисто навіть не знайомі толком. Все працювало і так, як годинник і це ми робили не заради заради спільних фоточок чи грамот, а забезпеченням та волонтерами там займались та займаються інші люди.

Я це пишу не для того щоб донести «дивіться який, я красавчік» мені навіть трохи ніяково через той факт, що доводиться це підіймати, але в даному контексті це потрібно. Ні, не красвчік. Красавчіки ті хто воювали і били та продовжують бити ворога. А нам було і завжди буде за честь їм у цьому допомагати.

Так от. Я хочу звернутись передусім до керівництва А30Вського руху. Але не як до бійців, а як до політиків та представників «громадянського суспільства». І я маю на це право, оскільки останні пару днів був дещо "в середині" всім відомої ситуації з Стерненко та побиттям Маляра, Жури та Філі, тобто я тут не зовсім сторонній спостерігач.

Почну з того, що ситуацію конфлітку Білецького зі Стерненком (тому що у Стерненка з Білецьким конфлікту не було ніколи) ми намагались «розрулити» по-людськи і це очевидно. Тобто навіть після того як Андрій Білецький в ефірі каналу ЗІК сказав, що «вся Одеса знає, що ця людина займалася публічними домами та наркопритонами» (що є тупо неправдою і повторенням шаріївсько-портновських мантр) - ми перші пішли на діалог і пішли розмовляти.

Я особисто чув, які гарантії давались по зустрічі Стерненка з Анрдієм Білецьким і знаю що ці гарантії були порушені відразу на АТЕКу (база НК у Києві), а потім у відозверненні Андрій порушив вже не гарантії, а домовленості. Принагідно хочу запитати у Собера: Сергію, Ви давали слово, я був свідком. Як тепер?

Казати, що прийдеш на суд, але при цьому поливати Стерненка брудом, потім сварити фанатів за те, що публічно підтримали Сергія - це не допомога йому, це допомога його ворогам і всі це розуміють.

Озвучені пред‘яви до Філі - смішні. Брати в полон і забивати побратимів через твіт дівчини третьої людини - я не вірю що це реальна причина конфлікту і залякувань. І не вірю, тому що був в процесі з самого початку і чув купу інших слів. Реальна причина - підтримка Стерненка пацанами з Гонору і якась дивна ненависть до Стерненка у Білецького.

Стерненко відкрито бореться з росіянами, Аваковим, Портновим, Шарієм, Трухановим, сепаратистами, мусорами і ще купою мразоти. Хіба це не наші з вами спільні вороги?

Якщо в критичній ситуації ви йдете проти Сергія і атакуєте і забиваєте тих, хто перший пішов його захищати - ніхто не повірить, що причина у якомусь твіті дівчини.

Якщо ж причина не в тому, що хтось вирішив стати на сторону ворогів Сергія, то тепер всім притомним людям потрібні дії з вашої сторони. Ви ж не з ворогами? Я особисто не хочу в це вірити навіть зараз.

І це явно не мають бути дії з аргументами в під‘їздах чи «поговорити» на чергових братніх розмовах 30 на 3 з тими, хто відкрито підтримав Сергія проти мусорського бєзпредєла.

Дії дуже прості, часом достатньо навіть слів.

Аваков - чорт. Всі чекають позицію тих, хто забивав Філю та Назара по цій очевидній тезі. Чорт чи не чорт? Аваков особисто і офіційно заборонив і Філі, і Назару і Маляру виїзд з України в країни ЄС за акцію протесту під своєю віллою в Італії. Аваков чорт?

Організуємо разом акцію під будинком Чорта? Ви ж, як і ми, бачите загрозу в Авакові? Я готовий їхати і закликати людей приходити, бо їздили вже туди неодноразово, з спецефектами. Правда Національного Корпуса там минулі рази не було, але сподіваюсь вони просто не знали.

Портнов - це російська поторочена шльондра і ригівська відрижка чи ефективний юрист? Я зрозумів, що брати в полон Філю з Маляром і вирубати їх з порогу це для вас нормально.

В чому тоді проблема з вирішенням питання з Портновим ефективно? Чому Портнов почуває себе нормально, в той час як ветерани АТО не можуть спокійно поговорити навіть з побратимами?

Бо я вже неодноразово чув від людей з НК, що Портнов нормально комунікує з окремим вашим керівництвом, формальним чи не формальним. Брешуть? То може прийшов час довести, що це брехня? Запросите Портнова вкупі з його мусорською і бєніною «лічкою» в той самий банний комплекс, куди ви запросили «на дружню розмову» хлопців? Хлопці, до речі, рівно рік тому знайшли та пікетували будинок Портнова у Відні, у них є досвід протистояння з цією мразотою.

Підтримка ветеранів. Коли чекати підтримку бійця ССО Андрія Антоненка у фальсифікованій Аваковим справі Шеремета? Вкупі з волонтером Юлією Кузьменко, дитячим хірургом. Антоненко та Кузьменко вже 5 місяців за ґратами, нуль доказів, Аваков особисто дискредетує ветеранів, волонтерів та бійців своєю бездоказовою маячнею. І саме Аваков тримає невинних людей за гратами.

Труханов російський чорт? Я чув як Андрій в ефірі особисто казав, що Стерненка не підтримали всі фанати і навів приклад одеської Сегедки. Я впевнений, що Андрій просто не знав, що це люди, яких фанати з київського блоку Родичі били через те, що Сегедка у дружніх відносинах з російськими фанатами, а частина з людей звідти годується з рук місцевого криміналітету, працюючи в силовому крилі проросійського ОЗУ Труханова-Галантерника-Ангерта. Родичі забивали їх під час офіційного фанатського перемир‘я. І ніхто не звинувачував їх у порушені перемир‘я, бо всі розуміють, що там де Москва - там смерть України. То як сприймати ці згадки?

Атаки на своїх через Стерненка. Я навіть не про Філю та Назара з Маляром. Хто і навіщо тиснув на фанатів, з вимогою видаляти заяви на підтримку Стерненка? Ви ж збирались підтримувати право Сергія на самозахист, чому заяви ультрас стали такою проблемою? Підтримувати можете лише ви і лише тоді коли вас просять?

Підтримка Стерненка. В чому була проблема підтримати Сергія відпочатку? Чому він мав просити про підтримку? Чому після його прохання, його продовжили і далі продовжують поливати брудом?

Канали Медведчука. Я особисто бачив Нацкорпус на акціях з вимогами зачинити канали кума Путіна в Україні, ми там стояли поруч. І на акціях під телеканалом Інтер бачив. Чому тепер лідери Нацкорпусу прописались на Зіку та Ньюзвану?Що сталося з попередніми вимогами? Чому Медведчук став нормою?

Зробите хоч щось з цього? Портнов як? Якщо ви з ним вирішите проблему - я особисто буду проситись в волонтери вашої партії і роздавати газети з палатки на Виноградарі. Обіцяю. Давайте!

Але от якщо я отримаю відповідь на ці запитання, у вигляді того, що когось приб’ють під під’їздом, вивезуть на сауну з вашою «метеослужбою» чи будуть явно провокувати ваші або афілійовані з вами люди, в тому числі і на майбутніх судах по Сергію – буде зрозуміло, що ви не з нами.
Ви з ними. Але йдемо далі, це ще не все.

Вам заважає чи дратує «медійний Стерненко» і купа лайків та підписників та «хайп навколо нього»? Йому медійність рекомендували та допомагали прокачувати я особисто та його друзі. Без вливань в рекламу та розкрутку. І він органічно «прокачався» за рік, бо говорить правильні речі і люди це сприймають.

Бо в ситуації коли проти тебе уже два роки підряд – цілий дивізіон російських, аваківських, портновських, ригівських ЗМІ, блогерів, експертів та просто ватних довбо*обів - зрозуміло, що для того щоб відповідати, треба самому ставати медійним.

Він грамотно вибудовує свій канал, що потребує важкої праці та досвіду, краще б він працював за фахом - проте має займатися медійкою, бо це його єдина зброя. Так в чому проблема?

Можливо в ілюзорному «політичному проекті Сергія»? Сергій не піде в політику, він про це заявляв публічно, його завдання – не дати закрити себе по безпредєлу, бо він був правий в тій ситуації.
Все.

Це безвідносно до постаті Сергія і вашого особистого до нього відношення. Байдуже. Є одна позиція - проукраїнського чувака збираються закрити мусора по 115 статті (умисне вбивство) під улюлюкання рсні, а ви в цьому допомагаєте. Чи не допомагаєте? Дякую, що прочитали і поширили. Знаю такі запитання виникли не тільки в мене.

p.s. Враховуючи мої обширні контакти в «А30Вському русі» - я багато знаю та чув, часто надто багато. Особливо про методи роботи і якісь окремі ситуації та вчинки керівного складу. І розумію, що може прилетіти і мені і родині і оточенню. Але тут я, у всьому вище написаному, перед собою чесний! А ви чесні, пацани? Як вам з цим?!".

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...