"З батальйону троє залишилося": У мережу потрапила розмова окупанта з дівчиною про втрати РФ в Україні (аудіо)

Російський солдат, який воює в Україні, визнав величезні втрати в підрозділі. Попри це, заявив, що продовжить із побратимами нищити інфраструктуру наших населених пунктів і вбивати громадян "в інтересах своєї країни", передають Патріоти України.

Окупант переконаний, що вони потрібні РФ, інакше б їм не платили за участь у "спецоперації". Це випливає з його розмови з дівчиною, аудіоперехоплення якої опублікував радник глави МВС Антон Геращенко на YouTube.

У бесіді росіянка зазначила, що в них у Санкт-Петербурзі людям байдуже на війну й на те, що на ній гинуть співвітчизники. Більше за це, можливо, "переживають" хіба що в Бурятії, звідки на фронт відправили чи не найбільше військовослужбовців.

"У Пітері скажеш про війну – вони такі: "ааа, ну так", але по*іг. Про смерті – "так, це є", але все одно по*іг", – зізналася вона. Також дівчина перерахувала, скільки втрат зазнали підрозділи армії РФ, у яких служить її хлопець чи знайомі.

"У Віталіка в батальйоні з 300-х осіб 60 залишилося… У того троє, у тебе з 80-ти скільки там? Шестеро, а ні – 34. Ви що там всі помираєте?" – обурилася вона.

Дівчина поцікавилася, мовляв, "на**ін вони туди поїхали", вказуючи на факт того, що Росії учасники цієї війни зовсім не потрібні."Це як, в інтересах своєї країни. Чому не потрібні? Гроші ж платять", – не погодився з нею окупант.

"Системи зношуються від запуску": Експерт оцінив, скільки ракет і як часто може запускати РФ по Україні

четвер, 28 березень 2024, 15:30

Російська окупаційна армія не відчуває особливого дефіциту ракет для атак по Україні. Загарбники потенційно здатні запустити дві-три хвилі по 70 ракет за добу. Про це в ефірі "Громадського радіо" розповів політичний аналітик, експерт із ракетного озбро...

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...