З будівлі Херсонської ОДА "таємниче зник" російський прапор (фото)

Російський триколор зняли з будівлі Херсонської обласної державної адміністрації, яка перебуває під контролем окупантів. Про це у Facebook повідомив перший заступник голови облради Юрій Соболевський, передають Патріоти України.

"Херсонська обласна державна адміністрація. Фото зроблене сьогодні. Таємниче зникнення самі розумієте чого… Херсон був, є і буде тільки українським. І якщо не ми, так самі знімете свої ганчірки", - підписав він опублікований ним знімок.

У мережі повідомляють, що армія РФ залишила свої блокпости у Чорнобаївці, Степанівці та Білозерці.

Херсонський гауляйтер Кирило Стремоусов тим часом укотре наголосив на необхідності якнайшвидше "евакуюватися" на лівий берег. "Я ще раз говорю людям, що максимально виїжджаємо на лівий берег. Переправи у плані заїзду цивільних осіб до Херсона не працюють, а виїзд із Херсона організовано", — цитує Стремоусова одне з російських пропагандистських ЗМІ.

Зможуть демонтувати? Мінкульт позбавив Арку дружби народів у Києві статусу пам’ятки історії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:30

Мінкульт своїм наказом позбавив Арку дружби народів статусу пам’ятки історії. Відповідно, тепер цей монумент може бути повністю демонтований.Про це повідомили в пресслужбі відомства. 26 квітня 2022 року скульптурна частина монумента була прибрана з цен...

"На увесь фронт у них не вистачить сил": Росія може готувати відволікаючий удар для відтягнення сил ЗСУ, - експерт

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:24

Окупаційні війська Росії можуть готувати новий удар для відволікання, щоб відтягнути Сили оборони України і здійснити потужний наступ на іншому напрямку. Про це в ефірі телемарафону розповів керівник Центру військово-правових досліджень, експерт Олекса...