З Четвертим рейхом "шутки плохи": Скандального українського пранкера в Росії засудили за "виправдання тероризму"

Євген Вольнов

Російський суд заочно засудив до шести років колонії українського блогера Микиту Кувікова, який відомий також як пранкер Євген Вольнов. Йому закидають «пропаганду тероризму», повідомляють Патріоти України з посиланням на ТАСС.

Слідчий комітет Росії завершив розслідування кримінальної справи стосовно українського пранкера Євгена Вольнова. Його підозрюють в «публічному виправданні і пропаганді тероризму» через відеоролик, який той записав після вибуху в будівлі архангельського ФСБ.

Суд засудив українця до шести років колонії. Засідання проходило за відсутності обвинуваченого. Пранкера оголосили в міжнародний розшук.

Слідком РФ також встановив, що Микита Кувіков відразу після пожежі в Кемерово в торгово-розважальному центрі «Зимова вишня» дзвонив в різні державні установи, представлявся співробітником МНС Росії і заявляв про 300 загиблих. Нагадаємо, за офіційною інформацією російської влади, в Кемерово при пожежі загинули 64 людини .

Заява спікера парламенту Вірменії щодо України викликала істерику в Москві

четвер, 25 квітень 2024, 5:58

Спікер парламенту Вірменії Ален Симонян заявив про "рішучу підтримку Єреваном територіальної цілісності України, Молдови, Грузії, Кіпру та всіх країн". У Росії стверджують, що він "перейшов усі червоні лінії", повідомляють Verelq та APA. . Виступаючи ...

Втричі більше ніж зазвичай: США оголосили великий пакет військової допомоги Україні

четвер, 25 квітень 2024, 5:25

Міністерство оборони США 24 квітня оголосило про виділення пакета військової допомоги Україні загальною вартістю 1 мільярд доларів – першого відтоді, як Конгрес ухвалив додаткове фінансування для допомоги іноземним союзникам. "Це оголошення є 56 транше...