З Днем добровольця, Україно: Офіційний ​Київ порушив свої зобов'язання перед чеченськими добровольцями, - Кавказ-Центр

Ніяких пояснень, щодо порушення українського законодавства представники режиму Зеленського не дають

Влада України так і не дали обіцяне громадянство 12 добровольцям з чеченського батальйону ім. «Шейха Мансура», яке повинні були надати до 1 березня 2020 року, згідно закону, прийнятого Радою в 2019 році. Ніяких пояснень влада Зеленського не дає, зазначають Патріоти України.

Добровольці надали владі всі необхідні документи, передбачені законом, однак прийняття рішення про надання громадянства постійно відкладається під різними приводами.

Нагадаємо, батальйон було створено у жовтні 2014 у Данії для участі у війні на сході України. Ініціатором його створення став суспільно-політичний рух «Вільний Кавказ». Цей підрозділ став другим, після раніше сформованого батальйону ім. Джохара Дудаєва, який добре себе зарекомендував і отримав схвалення і підтримку з боку української влади. Батальйон брав участь у боях за Широкине. У вересні 2019 року бійці підрозділу передали своє озброєння співробітникам Національної поліції України.

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...

Отримував гроші від росіян: У Британії судять вербувальника паліїв нерухомості, пов'язаної з Україною

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:43

У Британії розпочався суд над чоловіком, який працював на користь Росії та вербував осіб для підпалу нерухомості, пов'язаної з Україною. Про це пише Reuters в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.