"З людьми треба випити та переночувати": Зеленський розповів, як тиснув руки "мужикам" на передовій (відео)

За словами глави держави, військові нібито дивуються його вже другому тривалому візиту і кажуть, що раніше з ними ніхто не ночував.

Президент України Володимир Зеленський поділився враженнями від свого дводенного візиту на Донбас та розповів про побут військових ЗСУ на передовій. Спілкуючись зі ЗМІ у Мар'їнці, глава держави зазначив, що вирішив пожити із захисниками у польових умовах, аби зрозуміти, як їм там живеться, передають Патріоти України.

"Їли з хлопцями, ночували також. Повністю хочеш зрозуміти, поспілкуватися, як все контрольовано. Хочеться подякувати нашим хлопцям. Зберігається режим тиші. Все під контролем. В цілому ніхто нічого не збирається здавати. У нас сильна потужна армія. Ми боремося за Україну", – запевнив Зеленський.

"Ночував я у домівці невеличкій. Де наші хлопці, там і ми ночували. Разом поїли, поспілкувалися. Годують наших дуже потужно. Я навіть здивований, що військові у гарній формі. Я не міг з'їсти весь обсяг їжі. Дуже багато. Як-то кажуть, і перше, і друге, і компот. Все було. І печиво, і вафлі. А хто не наїсться, хлопці кажуть вночі можна і "бутріки" з'їсти", – додав президент.

Він також зізнався, що хоче здійснити ще два таких візити в зону ООС, аби об'їхати всі важливі, приоритетні об'єкти вздовж 410 км лінії розмежування.

"В принципі всі ці об'єкти загалом пріоритетні, тому що там всі наші військові, а вони і є наш пріоритет. Максимум, що можна об’їхати, побачити, поспілкуватися, потиснути руку. До речі, коли тиснеш руку, відчуваєш, що українці в безпеці: такі потужні у всіх руки, такі мужики! До речі, і жінки теж дуже сильні", – сказав Зеленський.

За словами глави держави, військові нібито дивуються його вже другому тривалому візиту і кажуть, що раніше з ними ніхто не ночував. "Щоб зрозуміти все, що відбувається, треба говорити з військовими, треба говорити з цивільними. Треба з людьми їсти, жити. Скажу відверто, іноді випити, щоб зовсім було все відверто. Я в принципі так і роблю. Ну, і можна переночувати", – підсумував Зеленський.

"Оточення Путіна має розуміти, що його фізичне усунення - єдиний шанс на порятунок для них. Інакше він розпочне війну із Заходом", - Ейдман

вівторок, 19 березень 2024, 6:15

"Програма нового строку Путіна - глобальна катастрофа", - пише у своєму блозі Ігор. "Із новин: "Згідно з аналізом спецслужб Німеччини, Росія готується до масштабного конфлікту із Заходом, на що вказує реорганізація російської армії, пересування військ ...

"Для російської пропаганди зʼявиться чудовий козир": Експерт пояснив, як Росія бачить майбутню війну з Альянсом

вівторок, 19 березень 2024, 0:30

Експерт з міжнародної безпеки Фонду "Демократичні ініціативи" Тарас Жовтенко вважає, що Росія може готуватись до обмеженої гібридної операції на території однієї з країн НАТО. Таку думку він висловив у етері "Еспресо", передають Патріоти України. "Ще о...