З нагоди Дня ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС президент Зеленський обрав для вшанування героїв храм РПЦ

Офіс президента безумовно мав врахувати всі наслідки такого вибору, йдучи на конфлікт з патріотично налаштованою частиною суспільства

Відвідав храм РПЦ: Зеленський розлютив українців

Президент України Володимир Зеленський 14 грудня в День ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС віддав перевагу церкві Московського патріархату. Як дивується журналіст і релігієзнавець Андрій Ковальов, президент приїхав у "храмовий комплекс на честь Архангела Михаїла Московського патріархату в Україні, що на бульварі Верховної Ради в Києві", зазначають Патріоти України.

"Виникає логічне запитання, навіщо йти в Московський патріархат? Невже не можна поїхати в Чорнобиль, або поїхати до пам'ятника ліквідаторам на території Свято-Миколаївського храму на Татарці Православної церкви України? Навіщо йти в храм Російської православної церкви? Це такий знак підтримки РПЦ в Україні?" – йдеться в повідомленні.
Меморіал пам'яті жертв Чорнобиля в храмовому комплексі Архангела Михаїла

Меморіал пам'яті жертв Чорнобиля в храмовому комплексі Архангела Михаїла

Українці в соцмережах активно розкритикували главу держави:

"Ганьба мати свою церкву і йти в чужу, ці люди насправді нічого не розуміють. Господи, просвіти їх розум, зійшли Духа Святого на них".

"Вони свідомо провокують українців... Навмисно! Так виходить, якщо роблять весь час так, щоб народ протестував! Розлади в Україні - така їхня мета! Що з цього вийде???"

"Дійсно, у кожного своя віра. І тепер зрозуміло, яка саме. У фарт, хайп і безкарність - як у злодіїв у законі. І церква відповідна, дуже показово. Щось і когось мені це дуже нагадує... І кінець буде схожий".

"Так, вони проросійські, ось і пішли в той храм, за яку країну вони найбільше тягнуть руку. Воно і так видно, який бік підтримує наш президент".

"Це відкрита проросійська позиція. Вони вирішили, що їм дозволено все, думка народу для них не існує".

Відвідав храм РПЦ: Зеленський розлютив українців
Відвідав храм РПЦ: Зеленський розлютив українців
Відвідав храм РПЦ: Зеленський розлютив українців
Відвідав храм РПЦ: Зеленський розлютив українців


Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...